user_mobilelogo

 jado color transparant 30122016 - 25 jaar ervaring

 

Jan Cleyman startte in 1997 als zelfstandig boekhouder te Gent. In 2000 werd de vennootschap Jado BVBA opgericht en werkte ook zijn echtgenote Dominik Deboel mee. Door de opstart van het kantoor in Stekene nabij Sint-Niklaas in 2001 spreidt het klantenbereik zich uit van Oudenaarde naar Gent over Evergem richting Stekene (Waasland).

Jan Cleyman en Dominik Deboel zijn beiden aangesloten bij het Beroepsinstituut van Boekhouders en Fiscalisten, waardoor zij gebonden zijn aan een deontologie van boekhouder, nl. betrouwbaarheid, onafhankelijkheid en bekwaamheid. Zij zijn verplicht tot het volgen van een minimum uren vervolgmakingsopleidingen en gebonden aan diverse verplichtingen zoals opstellen van opdrachtbrieven, opvolging anti-witwaswetgeving en beroepsgeheim.

Jado BV richt zicht naar kleine KMO's en éénmanszaken en houdt van een duidelijke no-nonsens aanpak. Het kantoor omringt zich met diverse collega's, partners en ondersteunende relaties om zijn cliënteel van dienst te zijn.

Jado BV volgt stap voor stap, maar doelgericht het pad naar digitalisering; contacteer ons: in overleg zullen we er in slagen elkaar tegemoet te komen. 

Ons boekhoudkantoor werkt met het boekhoudpakket Wings en het online administratie-boekhoudpakket Yuki.

Langs deze weg willen wij onze klanten en partners, en in het bijzonder onze klanten-van-het-eerste-uur, bedanken voor het vertrouwen en samenwerking gedurende reeds vele jaren. 

 

      

digitaal als het kan

 

 

 

Contactgegevens

 

Jado BV - BTW BE 0473.517.376 -  ITAA 50.531.744

Bomastraat 14/B  - 9000 Gent (Maatschappelijke Zetel en vergaderruimte)

Kiekenhaag 33 - 9190 Stekene (Inrichting en vergaderruimte)

 

03/779.45.70 -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

GDPR

Als boekhoudkantoor draagt Jado discretie en beroepsgeheim hoog in het vaandel.

Uw gegevens worden op in vertrouwen behandeld. U heeft ten allen tijde en in het mate van het mogelijke  recht om op te vragen hoe wij uw gegevens verwerken.

Onze medewerkers werken bewust met de vertrouwelijkheid van uw gegevens. Wij werken met partners die ook bewust zijn van de discretie van uw gegevens.

 

Jan Cleyman

Vennoot - Zaakvoerder Jado

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0475/64.97.21

pasfoto jan 300 x 400

Accountant (Erkend boekhouder) ITAA 10.202.174

Belastingconsultent IMOV

Handelsingenieur - HU Brussel (EHSAL)

Master - diplôme d'études

commerciales - administrative et financières - ESC Marseille - 1992

Dominik Deboel

Vennoot - Zaakvoerster Jado 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0494/40.28.40

pasfoto do 300 x 400

Accountant (Erkend boekhouder) ITAA 10.356.162

Geaggregeerde in de Handelswetenschappen

Handelsingenieur - HU Brussel (EHSAL)

Fiscalist Syntra

Sandra Louagie

Dossierverantwoordelijke

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

03/779.45.70

Het doel van onze website 

 

Bereikbaarheid

JADO Boekhouding&Fiscaliteit wil zowel voor onze bestaande klanten, beroepsrelaties als potentiële klanten vlot bereikbaar zijn : 0475/64.97.21 (Jan) of 03/779.45.70

Jan Cleyman en het team van JADO Boekhouding&Fiscaliteit vinden het belangrijk dat U zich comfortabel voelt om ons vragen te stellen, informatie uit te wisselen en te vergaderen.

We beperken onze informatiestroom tot de klassieke telefoon en post/papier, e-post of een persoonlijk gesprek.

De kantoren te STEKENE zijn tijdens de weekdagen dagelijks geopend van 9.00 u tot 12.00 u en van 13 00 u tot 17 00 u behoudens feestdagen,vakantieperiodes en opleidingsdagen.

Voor afspraken belt U best op voorhand om onnodige verplaatsingen te vermijden.

Te GENT werken we enkel op afspraak. Ook bij U ter plaatse kunnen wij desgewenst een vergadering plannen.

 

 

Praktisch

Het praktische luik van deze website is bedoeld voor zowel onze medewerkers als onze klanten.

Wij verzamelen zorgvuldig een aantal links die ons nuttig lijken bij het uitvoeren van uw activiteit en gerelateerd zijn met het fiscale en financiële aspect van uw bedrijfsvoering.

Anderzijds werken wij een aantal rekenbladen uit die U kan bekijken en op verzoek kan aanvragen in excel.

 

 

Informerend

Het warm water is al uitgevonden. U zal op deze website dan ook geen lange teksten vinden die eigenlijk al door auteurs-specialisten in detail zijn uitgewerkt.

JADO Boekhouding&Fiscaliteit wil u aan de hand van korte berichten informeren over de nieuwigheiden in de fiscaliteit. Het doel van deze berichten is om U attent te maken op de wijzigingen en u de informatie te laten aftoetsen die voor U van belang kan zijn.

Ons team zal U te woord staan met meer details, U informeren met bestaande teksten en/of websites of U doorverwijzen naar specialisten ter zake.

In het luik 'Geïndexeerde fiscale cijfers' onder menu-item "Fiscaal"  geven wij een schematisch overzicht van een aantal belangrijke fiscale kerncijfers.

Suggesties zijn altijd welkom!